Един специален разговор с две специални момичета. Едното е Лидия

...
Един специален разговор с две специални момичета. Едното е Лидия
Коментари Харесай

Дебора Михайлова: Най-голямата ми цел е да бъда на сцена и да се занимавам с музика

Един специфичен диалог с две специфични девойки. Едното е Лидия - младата звезда на поп-фолка, а с нея е Дебора - момичето, зад което застана цяла България откакто беше грубо нападната и обезобразена. Днес те към този момент са дует, а песента им " Разбити фантазии " събра над милион и половина гледания. 

До общият им план се стига откакто артистът Галин изненадващо предлага на Дебора да запише ария. Същата покана е била отправена и към Лидия. Песента се споделя " Разбити фантазии ".

" Сбъднах фантазията си, само че най-голямата ми цел е да бъда на сцена и да се занимавам с музика ", сподели Дебора Михайлова. 

" Цялото случване на тази ария е идея, след целия този призрачен сън, който си изживял да събереш сили не просто да живееш. Тя имаше силата и волята да продължи да се бори за фантазиите си. Това за мен е идеята на тази ария. Изключителен войник, прелестна дама ", показа Лидия в ефира на Нова. 

Във видеоклипът Дебора демонстрира шевовете си с идеята да няма боязън. " Да няма нито една повече. Искам да насочва посланието си към всички дами да не се крият. Ние сме красиви ", добави Дебора и описа, че това, което претърпя е към момента в мислите ѝ. 

" Хората, които излязоха на открито в цяла България и фамилията ми, те ми помогнаха най-вече. Благодарение на тях съм на крайници ", уточни Михайлова. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР