Един случаен човек бе избран за президент. Никога не съм

...
Един случаен човек бе избран за президент. Никога не съм
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Един случаен човек бе избран за президент

Един инцидентен човек бе определен за президент. Никога не съм го вземал насериозно. Румен Радев е едва звено във веригата национална сигурност. Той беше определен с езика на омразата, които Българска социалистическа партия владее. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Той разяснява абсурда, при който президентът попречва наличието на Цветан Цветанов на среща с кмета на Свищов.

"В президентството има двоен критерий. Ако е била конфиденциална срещата, аз видях Иво Христов, който пък няма достъп до такава информация ", съобщи депутатът пред бТВ.

Той акцентира, че в ГЕРБ никой не се опасява от антикорупционното звено, за което по-рано загатна президентът.

Антон Тодоров не пожали и брачната половинка на президента Десислава. Настоя, че той е назначил "любовниата " в спор на ползи, в нарушаване на закона. Отправи сериозна рецензия към фрагментите на Българска социалистическа партия и не си спести даже прилагателни като "женица " за Корнелия Нинова. Той настоя публицистите да й задават въпроса за приватизацията. "Корнелия Нинова по време на най-бясното плячкосване е придобила апартамент, става зам.-министър, продава акции. Искам я Корнелия в студиото, аз пристигам с моите документи и изваждам обстоятелства ", сподели Тодоров.

Обект на рецензиите му стана и депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков, който дефинира като "лице с необоздани нерви ", способно да прави странни обстановки. Антон Тодоров упрекна Велков, че е направил интригата с изказванията, че България поддържа референдума в Иракски Кюрдистан. Настоя, че в Българска социалистическа партия има доста такива специалисти в кавички.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР