Един президент, който е главнокомандващ на всички българи, не е

...
Един президент, който е главнокомандващ на всички българи, не е
Коментари Харесай

Извънредно! Борисов отвърна светкавично на Радев: Мислех, че е добър човек, а той сипе ярост и злоба! Не може да ми прости, че...

" Един президент, който е главнокомандващ на всички българи, не е редно да дава оценки и да взима дейна страна към неговата партия Българска социалистическа партия ". Така министър председателят Бойко Бориосв отговори на президента светлочервен Радев.

" Неговите хора са умъртвили хиляди българи като кучета, а той мълчи.

" Нито един път не съм обидил президента. Прегледах си всички изявления ", безапелационен е Борисов.

" Много пъти зад българските малките екрани не се знаят притежателите. Ако някой се е обидил, че съм загатнал Пеевски, а не Мсандуков - скърбя ", сподели още Борисов.

По думите му Делян Пеевски е народен представител от Движение за права и свободи, а всички гласове от партията отидоха на президентските избори за Румен Радев.

" Ако Пеевски е направил закононарушение и президентът знае, то запитвам за какво не са предоставени инспекции - предоставени ли са или не? И какво общо може да имам аз с народен представител от опозицията ", попита министър председателят

" Ако има данни за мой бизнес (което е безспорна лъжа), което да съм направил с Пеевски да сезира която желае институция, тъй като аз настоявам, че подобен няма ", отсече Борисов.

Той съобщи, че неговата доброжелателност не би трябвало да бъде в негов ущърб.

" Нямам нищо общо общо и не желая да ме замества за това, че лидер на НСО не е спрял на полицейски патрул. Шофьорът е отговорен и би трябвало да си понесе отговорността ", съобщи Борисов по тематиката за гонката, в която бе забъркано и името на президентшата Десислава Радева .

" Вчера споделих, че Радев е добър човек, другар, с който работим добре, само че очевидно съм се лъгал. Явно не може да ми елементарни, че не сме купили изтребителите. Не знам с какво толкоз сме го подразнили, че да сипе толкоз гняв, завист и ненавист. Ще купим и самолети, само че има и по-вани неща, за които би трябвало да дадем пари ", безапелационен бе министър председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР