Един от задържаните за катастрофата в Бургас е на 15

...
Един от задържаните за катастрофата в Бургас е на 15
Коментари Харесай

Един от задържаните за катастрофата в Бургас е на 15 години

" Един от арестуваните за злополуката в Бургас е на 15 години, споделя се Омар и е част от бежанския център в Харманли. Установено е, че е напуснал центъра на 22 август. Уведомена е полицията, с цел да се разгласи за търсене ", съобщи на брифинг Мариана Тошева, ръководител на Държавната организация за бежанците.

По думите ѝ от 22 август мъжът не се е прибирал в центъра и не се знае къде е той, не е ясно и дали той е управлявал рейса, невръстен е, на 15 години. Бил е съпроводен с двама братя, пълнолетни, следите им се губят от март месец.

" Момчето е подало молба при започване на юни за събиране на семейство, родителите му са в Турция, на 23 юни е получил позволение за събиране. След създалите се условия тази процедура ще бъде прекъсната ", добави Мариана Тошева.
Тя посочи, че всяка вечер след 22 часа, откакто се затвори центърът, се ревизира дали всички хора са в стаите си или на територията на центъра

" Има 700 индивида в центъра. Другото лице, за което ни оповестиха е, че през 2014 година емигрант с филантропичен статут от Сирия, финален прочут адрес някои споделиха, че е в София, други споделиха Стара Загора, той не е регистриран в някои от центровете ", добави Мариана Тошева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР