Един от внуците на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл за

...
Един от внуците на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл за
Коментари Харесай

С какво Меган Маркъл разгневи един от внуците на Нелсън Мандела

Един от внуците на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл за това, че съпостави кралската й женитба с освобождението на дядо му от пандиза.

" Празнуването на Мадиба се основаваше на превъзмогването на 350 години колониализъм с 60 години жесток режим на апартейд в Южна Африка ", сподели  Звеливелиле " Мадла " Мандела пред Daily Mail.

Звеливелиле, член на Народното събрание и водач на племето Mvezo на Нелсън, добави: " Това не може да бъде приравнено на същото. "
 Меган Маркъл, The Cut и какво показа брачната половинка на принц Хари пред изданието
Ще желае ли амнистия от кралския двор Меган Маркъл

Какво сподели херцогинята на Съсекс в изявление за The Cut

Звеливелиле, който е на 48 година, показа, че е бил сюрпризиран от неотдавнашните мнения на Меган Маркъл, казвайки, че не схваща по какъв начин танцуването на южноафриканците по улиците след освобождението на дядо му през 1990 година след 27 години затвор е по-важно и по-сериозно от брака й " с бял принц ".

" Все ощe носим белези от предишното. Но тържествата на Нелсън Мандела бяха артикул на това, че болшинството от нашите хора бяха изведени на улицата, с цел да упражнят правото си на глас за първи път " , сподели той.

Критиките на Звеливелиле към херцогинята на Съсекс, идват, откакто тя показа по време на скорошно изявление с The Cut, че един от актьорите във кино лентата " Цар Лъв " от 2019 година един път й е споделил, че публичните реакции на брака й с принц Хари и свободата на Нелсън Мандела са сравними.

" Просто желая да знаеш, че когато се ожени и стана част от това семейство, ние се радвахме по улиците по същия метод, както когато Мандела беше освободен от пандиза ", цитира въпросният артист херцогинята на Съсекс.

Според артистът обаче, той в никакъв случай не е казвал нещо сходно. 

Д-р Джон Кани, който озвучава Рафики във кино лентата от 2019 година, твърди, че е бил единственият южноафрикански артист в продукцията и в никакъв случай не е срещал херцогинята.

" Ниога не съм срещал Меган Маркъл.  Изглежда, че е станала някаква неточност от нейна страна. Аз съм единственият южноафриканец от актьорския състав и не присъствах на премиерата в Лондон ", прецизира пред MailOnline артистът. 

Внукът на Нелсън Мандела и Джон Кани надалеч не са ефинствените, които показват недоволството си от раказа на Маркъл. Няколко южноафриканци се обърнаха към Twitter, с цел да изкажат възмущението си от " принцесата от Монтесито " поради нейните думи.

Хаштагът #VoetsekMeghan даже стартира да се постанова в Twitter в Южна Африка. " Voetsek " е дума от африканс, която значи " отиди си " или " изгуби се ".
 Снимка 574882

" Никой не се радваше по улиците на Южна Африка, когато тя се омъжи. Да каже, че е било същото като когато президентът Мандела беше освободен, е най-голямото пренебрежение ", гласи един от постовете в Twitter.

" Меган, ти може да заблудиш американците, " приятелите " на звездите, хората в обществените медии, само че не можеш да заблудиш африканците. Вие ни показахте кои сте. Когато се пробвате да разкъсате кралското семейство, забравяте кого обиждате по пътя. Вашето право се унищожава, ние виждаме през вас ", прибавя различен, цитират го от Page Six.

" Не мога да допускам, че тази жена имаше смелостта, проклетата независимост и безспорната смелост да приравни своя презрян фаворизиран живот със страданието и освобождението на Нелсън Мандела ", съгласява се трети.

Меган Маркъл и принц Хари неотдавна уважиха иконата на Южна Африка, като се появиха в централата на Организация на обединените нации в Ню Йорк, с цел да отпразнуват Деня на Нелсън Мандела на 18 юли.
 Меган Маркъл, Пиърс Морган, изявлението ѝ за The Cut и какво мисли водещият за херцогинята на Съсекс
" Безсрамна " ли е в действителност Меган Маркъл

Пиърс Морган против херцогинята на Съсекс - втори рунд

Активистът против апартейда, беше първият президент на Южна Африка, служил от 1994 до 1999 година, откакто беше освободен от пандиза през 1990 година Той умря на 5 декември 2013 година на 95-годишна възраст.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР