Един от великите текстове, който плува из интернет сайтовете и

...
Един от великите текстове, който плува из интернет сайтовете и
Коментари Харесай

Шивачката Миглена - жертва на нескопосан пиар! Продавачката на китайски ментета копнее да е популярна на всяка цена

Един от великите текстове, който плува из интернет уеб страниците и величае „ обожаваната “ от целокупния български народ Миглена, гласи, че някакви деца непрекъснато звънят на мобилния телефон на шивачката и тя не може да шие умерено етикети с името си, върху стоките, които закупува от Илиянци. Притеснена била дотолкоз, че решила да си смени номера, само че се отказала, тъй като бизнес контрагентите й няма да могат да я открият! О Боже! Вероятно, китайките от които пазари от стоковия базар не знаят задоволително добре български, че да прочетат смса-а й, с който ще ги уведоми за смяната. Та въпросният текст разкрива какви са „ почитателите “ - почитателите на " милионерката " Меги, пробила в бизнеса с късче плат и смъртоносен гений. СМЯХ! " За нея най-голямата упоритост е името й да се върти из нет-а и да излиза първо в търсачките ", пишат злобари под одите за прослава.

Освен измислените истории за връзката на най-желаната и секси мацка в страната със сина на Ахмед Доган, който апропо даже не познава въпросната госпожица, и й е забранил да загатва името му в сходни небивалици, се бълват секси разкази за мачовци, с които момичето с огромни зъби цепи спалните на мега първокласни хотели у нас и по света, написа fenixnews.eu

Скоро очаквайте да прочетете по какъв начин владетелката на нечленоразделната тирада си е порязала пръста до момента в който шие и е споделила, това във фейсбук или инстаграм. О, извинете, това беше епизод от скалъпения водевил преди две седмици. Ами очаквайте непредвиденото - за богати ухажори, за цветя пред вратата от тайнствени господа, за скъпи коли на цена от половин милион –подарък от влюбени в неземната хубавица тузари, за това по какъв начин се е посочила гола на плажа… и още и още.

Поредната дивотия ще излезе след няколко дни. Ритмично и поредно като китайска капка, която дълбае дупка в черепа на четящите, пиар текстовете за " ненадмината " майсторка на иглата, продавачката на треторазрядна китайска конфекция, която тя показва като свое дело и ентусиазъм, ще тормозят драгия четец. Нали знаете приказката за лудия и баницата?
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР