Един от учредителите на Антикорупционния фонд, на Протестна мрежа и

...
Един от учредителите на Антикорупционния фонд, на Протестна мрежа и
Коментари Харесай

Журналистът Николай Стайков осъди ПИК и на втора инстанция за ”30 клеветнически статии”

Един от учредителите на Антикорупционния фонд, на Протестна мрежа и някогашен публицист от в. ”Капитал ” Николай Стайков осъди на втората правосъдна инстанция уеб страницата ПИК за клюка, съобщи Медиапул.
Интернет изданието е разгласило общо 30 публикации, които уронват престижа на Стайков, заяви самият просител на страницата си във " Facebook " с ироничния анонс " Първо тук! ", както от ПИК обичат да придават уникалност на изявленията си.

" Пик Нюз " ще би трябвало да заплати обезщетение на пострадалия в размер на 12 500 лева Стайков показва, че " поредицата кафяви публикации " против него в ПИК, " Блиц ", в. " Телеграф " и сие е почнала незабавно след подадения през февруари 2014 година сигнал от него и от още 12 деятели, публицисти и адвокати за инспекция на протичащото се " в, към, над и под КТБ ", която няколко месеца по-късно разгласи банкрут.

" Между другото, притежателят на ПИК е и очевидец по делото за КТБ, само че за това различен път ", написа Стайков, визирайки Недялко Недялков.

Той благодари за " скъпата помощ " на юрист Александър Иванов и го поздравява пред " целия фейсбук строй ".

Преди журналиста учителят по история Емил Джасим, който е и в управлението на " Да, България ", осъди за същото друга организация, считана за близка до депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски – " Блиц ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР