Един от участниците във Фермата Тихомир Рангелов, който след реалитито

...
Един от участниците във Фермата Тихомир Рангелов, който след реалитито
Коментари Харесай

Пълен цирк: Тихомир-Мелиса отново си смени пола

Един от участниците във " Фермата " Тихомир Рангелов, който след реалитито разгласи, че е транссексуален и се трансформира в Мелиса, през днешния ден още веднъж е мъж.

Миналата година Тихомир Рангелов, известен във фитнес средите, съобщи, че стартира своята промяна в жена. Той заяви, че желае към него да се обръщат с името Мелиса Рангелова, както се и прекръсти в Instagram. Решението му провокира вълна от смесени реакции, само че с времето почитателите на Мелиса привикнаха с новата ѝ идентичност.

Месеци по късно наподобява, че следва нова смяна, само че не в посоката да бъде жена. В Instagram така наречен Мелиса разгласява своя фотография и на гаджето си Емили, която е също транссексуална, само че на фотото Мелиса е без грим, перука, гол(а) до кръста и се показва още веднъж с името си Тихомир.

Въпреки фрапантната смяна Тихомир към момента е по отношение на приятелката си Емили, с която станаха една от най-обсъжданите транссексуални двойки у нас.

Каква е повода Тихомир да се завърне към същинското си родословие към момента не е ясно, само че чакаме в най-скоро време да разберем.

„ Значи си Тихомир? Е, що беше тоя цирк с Мелиса, с цел да си признаеш,че си гей?!? Човеко, ти нЕма да намериш себе си!”, „ И след това drag кралиците сме били комплицирани При цялото ми почитание към вас!”, „ Малко съм объркана, Мели толкоз се бори да бъдеш себе си. Защо отново си Тихомир?”, пишат почитатели на Мелиса (Тихомир). Други консуматори считат, че Мелиса и Емили си вършат подранила първоаприлска смешка, тъй като точно тогава ще е живото им включване в Instagram.

В изявление за Vbox7 Мелиса и Емили споделиха, че може да са транссексуални дами, само че не схващат някои от представителите на ЛГБТ общността.

Двете не утвърждават хората, които се дефинират за небинарни. „ Трети пол няма!”, отсече Мелиса, която единствено до преди година и половина беше Тихомир, а очевидно в този момент се връща назад към корените си.

Това разбираемо отприщи вълна от негодуване и извънредно нелицеприятни мнения от досегашни техни съидейници.

„ Бих посъветвала хората от тази група да се извърнат към юристите на " Действие " и да заведат дело, тъй като такова държание, не трябва да се толерира и в този момент откакто стана ясно, че цялата история с " Мелиса " е най-вече " тренд ", за внимание и игра за Тихомир Рангелов, мисля, че общността би трябвало да дава отговор на такива провокации, както си би трябвало!

Не може да се търси отговорност единствено на външните цисхет фашистки агресори, би трябвало да се изиска сметка от най-отровните и деградивни детайли, пък били те и " някогашни "

(няма някогашни има трендъри и куесчънинг) транс!”, написа потребил(ка) на фейсбук и добавя:

„ Ще се вдигне звук. Ще има отрицателни реакции. Винаги е по този начин -

тези двамата едвам в този момент стартират да демонстрират лайняната си същина, за това би трябвало да се отбраните и в случай че може да им се наложи забрана за посещаване на събития на ЛГБТ+ общността.

Тук би трябвало да се включат всички публични и неофициални групи, тъй като двете трансфобчета несъмнено няма да спрат, да вършат на ниска цена цирк. Те с това живеят - с отрвно медийно внимание! Това което ме интересува е да си седи на задника и да не вреди на тези, които знаят какво вършат и до къде и по какъв начин желаят да стигнат!”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР