Един от тримата български граждани, обвинени за повече от 30

...
Един от тримата български граждани, обвинени за повече от 30
Коментари Харесай

47-годишен българин се призна за виновен за 30 кг метамфетамини в Австралия

Един от тримата български жители, упрекнати за повече от 30 кг метамфетамин се призна за отговорен, оповестява " Канбера Таймс ".

47-годишният Георги Станчев призна за ролята си и пледира отговорен , че на 12 март в Дампиер, към 1500 км северно от Пърт, е внесъл огромно количество следен от границата опиат. Той е арестуван под стража и ще бъде изправен пред Върховния съд през юли за неоправдателна присъда.

Станчев е един от тримата българи, задържани в пристанище Дампиер преди три месеца, когато служители на реда заловиха 31 кг метамфетамин. Офицери от групата за битка с проведената престъпнос т направиха арести в границите на следствие за хипотетична организация за трафик на опиати .

 Арестуваха българи в Австралия в интервенция за 51 кг метамфетамини за 51 млн. $
Арестуваха българи в Австралия в интервенция за 51 кг метамфетамини за 51 млн. $

За тази финансова година до края на февруари управляващите са конфискували 1,345 тона метамфетамин на стойност 1,3 милиарда $

Австралийският федерален полицейски командващ Грег Хариган разяснява по време на ареста, че интервенцията е ориентирана против " профсъюз за проведена престъпност , който подхваща дейни стъпки, с цел да избегне откриване. Тези лекарства имат евентуална улична стойност над 25 милиона $ и способността да причинят извънредно злощастие в нашата общественост ", добавя той.

Съучастниците на Станчев към момента не са внесли пояснения и отговор за съответните им обвинявания, ще бъдат привикани в съда до две седмици.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР