Един от сръбските грандове Войводина (Нови Сад) също започва да

...
Един от сръбските грандове Войводина (Нови Сад) също започва да
Коментари Харесай

Сръбски клуб се размечта за Георги Костадинов

Един от сръбските грандове Войводина (Нови Сад) също стартира да оглежда съветския пазар и са си набелязали българския полузащитник Георги Костадинов, написа един от най-популярните вестници в Белград - www.telegraf.rs. Според изданието, Войводина е изпратила към този момент оферта на българския национал.

" Футболен клуб Войводина демонстрира " признаци на живот ", на първо място повече упоритост, да се трансформира във непрекъснат значим фактор в родния футбол. В поддръжка на това е скорошното идване на новото управление отпред с Драголюб Збилич, само че и избрани действия във връзка с укрепването на игровия състав, което е приоритет номер 1 сега ", се споделя в публикацията на сръбския " Телеграф ".

" Ръководството е хвърлило око на някои евентуални попълнения, и е намерило забавен състезател, който идва от Русия, по-точно от съветската лига, която се трансформира в атрактивен пазар след наложените наказания от УЕФА на локалните клубове ".

31-годишният Костадинов, който беше капитан през миналия сезон на Арсенал (Тула), има една от най-хубавите статистики на своя пост в съветското състезание, макар неприятните резултати на клуба. Арсенал пострада много от военната обстановка, клубът към момента се бори за лиценза си за втора дивизия, а 12 индивида напущат с изтичащи контракти.

Шансът на Георги Костадинов обаче да се реалокира в прилежаща Сърбия не са по никакъв начин огромни заради няколко аргументи. От една страна офертата на Войводина надали може да бъде атрактивна във финансово отношение, а от друга - клубът е надалеч от борбата за челните места. Същото го признава и вестникът, който разгласява информацията.

" Българинът мина филтърната инспекция и качеството му е несъмнено. А в този момент остава сложната част - да одобри предлагането на новосадчани ", се споделя още в текста.

Халфът обаче има и други оферти - две от страната и няколко от чужбина, които преглежда сега и до дни ще одобри някое от тях.
 Лудогорец и Левски наблюдават обстановката с Георги Костадинов
Лудогорец и Левски наблюдават обстановката с Георги Костадинов

Националът завърши с Арсенал (Тула)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР