Един от секссимволите на зимните спортове - Габриела Коукалова, зарадва

...
Един от секссимволите на зимните спортове - Габриела Коукалова, зарадва
Коментари Харесай

Изкусителна и развеждаща се - Габриела Коукалова влуди феновете си

Един от секссимволите на зимните спортове - Габриела Коукалова, зарадва мъжете с новината, че се развежда със брачна половинка си Петър единствено четири години след сватбата.

30-годишната чехкиня от известно време не се е появявала с някогашния играч по бадминтон на обществено място. Тя беше без него и по време на почивката си на Малдивите през последните дни, откъдето предизвика почитателите си с любопитни изявления като тази фотография:

Публикация, споделена от (@gabrielakoukalova) на Авг 18, 2020 в 3:03 PDT

„ Разделихме се преди няколко месеца. Подаването на молба за бракоразвод е единствено условност, която ще стана факт напълно скоро. Оказа се, че двамата имаме напълно разнообразни разбирания за брака и взаимния живот “, призна 30-годишната двукратна олимпийска вицешампионка.

Запознати настояват, че Коукалова и брачният партньор и сега беседват единствено с медиатори. Счита се, че огромни проблеми ще има при подялбата на двете им къщи. Едната е в Хоровице и е оценена на 25 милиона крони. Другата коства „ единствено “ 12 милиона крони и се намира в планинския район Бедържихов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР