Един от първите напуснали Има такъв народ - спортният министър

...
Един от първите напуснали Има такъв народ - спортният министър
Коментари Харесай

Войната продължава: Радостин Василев обвини Тошко Йорданов

Един от първите напуснали " ИТН " - спортният министър в оставка Радостин Василев, упрекна председателя на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, че е " притискал почтени хора от софийската конструкция на Има Такъв Народ да вървят на противозаконен митинг " пред Министерството на младежта и спорта в сряда.

Целта е била напън над " свободомислещите 6 народни представители, отказали да са съучастници с мафията ".

Във Facebook Василев написа, че Йорданов желае да повлече към бездната всички към себе си и приканва членовете на партията да се разграничат от него.

" Днес господин Тошко Йорданов е притискал почтени хора от софийската конструкция на Има Такъв Народ да вървят на НЕЗАКОНЕН митинг пред ММС в сряда от 17.00, за напън над свободомислещите 6 народни представители, които отхвърлиха да са съучастници с мафията. Г-н Тошко Йорданов ще бъде посрещнат от органите на реда и националната обич уместно в сряда.

Г-н Тошко Йорданов желае да повлече към бездната всички към себе си и не му пука за хората. Виждам на фотографията доста свестни хора, които работиха за една идея. Познавам ги и ги приканвам да се разграничат от господин Тошко Йорданов. Той е главен провинен за заличаването на Има Такъв Народ.

Послепис. Как ли ще завърши вотът в сряда? ", написа Василев. 

Той е прикачил и фотография от чат, от който излиза наяве, че на митинга ще бъде поискано отзоваване на напусналите парламентарната група.

Пак в обществената мрежа от Има Такъв Народ потвърдиха, че е имало такава среща и тя е била поради митинга пред Министерството на младежта и спорта. Но на нея Йорданов е бил поканен, с цел да бъде осведомен за идното събитие, оповестява БНР.

" Дали митингът е легален, времето ще покаже ", приключват от Има Такъв Народ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР