Един от отборите, които през този сезон ще следим с

...
Един от отборите, които през този сезон ще следим с
Коментари Харесай

Хебър не крие амбициите си за шампионската титла

Един от тимовете, които през този сезон ще следим с интерес във волейболната Суперлига е този на Хебър Пазарджик. Тимът, воден от Атанас Петров, направи страхотна селекция и не крие упоритостите си да се бори за шампионската купа.

" Искам да сме малко по-умерени. Трябва да знаем конкуренцията, с цел да си слагаме такива цели. Като цяло се стремим Хебър да върви напред всяка идната година ", съобщи Петров за предаването " Златният гейм ".

" Това лято засилихме селекцията, подобрихме някои неща, където видяхме, че е имало проблеми. Мисля, че имаме сили да създадем нещо по-голямо, към този момент е значимо да се запазим здрави, тъй като всичко се случва в спорта. Определено мисля, че ще бъдем по-добри от предходната година. "

" Хебър Пазарджик доста го крепи това, че има огромни обичаи във волейбола. Амбициите на всички в тима са огромни, остава да се работи и да се реализират резултатите, които мисля, че ни подхождат, а точно да се борим за медали. Извървяли сме към този момент пътя си и сме подготвени за нещо такова. Организационно се оправяме добре, сложна е селекцията. "

А кои са новите в Хебър? Иван Станев, Светослав Станков, Брадли Гънтър, Спас Байрев, Михайл Никел, Стойко Ненчев, Венцислав Рагин, Георги Чалъков и Петър Каракашев.

" Тези хора желаех и мисля, че са изцяло задоволителни, в случай че успеем да се запазим здрави до края. Исках и да имаме равностойна пейка. Конкуренцията е на извънредно равнище, на всеки пост има конкуренция и се вижда в тренировките. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР