Един от основните приоритети в стратегическия план на Българския футболен

...
Един от основните приоритети в стратегическия план на Българския футболен
Коментари Харесай

БФС с нова стъпка към пълната дигитализация на футболните процеси

Един от главните цели в стратегическия проект на Българския футболен съюз (БФС) - цялостната цифровизация на футбола, осъществя нова стъпка в развиването си.

От 1 октомври тв администрацията на БФС бе въведена система за електронно деловодство, която включва целия документооборот на структурите на федерацията, оповестиха от Българската футболна централа.

Нововъведението ще улесни работата на всички равнища в администрацията на съюза и ще даде опция за по-лесно предпазване на цялата документи, което на собствен ред е причина за още по-голяма бистрота и отчетност в работата на БФС.

Интеграцията на електронното деловодство бе обявена по време на съвещанието на Изпълнителния комитет на 29 септември, в наличието на членовете на Обществения съвет към БФС, които бяха персонално поканени от президента Борислав Михайлов да бъдат част от полемиката по вземането на значими решения за българския футбол. Всички те показаха единомислещата си поддръжка към устрема за непрекъснато модернизиране и развиване на процесите в системата на футболния съюз.

" Само преди по-малко от два месеца процесът по цифровизация обхвана и най-ниските дивизии на аматьорския футбол посредством въвеждането на електронното състезание в Четвърта и Пета дивизия при мъжете, както и зоналните и регионалните шампионати в детско-юношеския футбол. Системата на БФС е напълно интегрирана с тези на УЕФА и ФИФА, като всички процеси се отразяват в действително време. България е измежду пионерите в дигитализацията на футболния развой в Европа, за което получава отлични оценки от интернационалните си сътрудници ", пишат още от футболния съюз.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР