Един от основните играчи в Левски Давид Яблонски 99% напуска

...
Един от основните играчи в Левски Давид Яблонски 99% напуска
Коментари Харесай

Левски с примамлива оферта за Яблонски, той казал "да"?

Един от главните играчи в Левски Давид Яблонски 99% напуща клуба през зимата, написа " Меридиан Мач ". 

" Сините " са получили съответно предложение, корто е примамливо и за клуба, и за играча, а съгласно информацията, Яблонски към този момент е споделил " да " на бъдеща договорка.

На този стадий от “Герена ” не разкриват от кое място е предлагането, само че най-вероятно става въпрос за клуб от Италия или Русия. 

Офертата за Яблонски е солидна и от Левски ще одобряват предлагането, още повече, че и самият състезател го желае.

Чехът пристигна в Левски през януари 2017 година със свободен трансфер, откакто разтрогна с съветския Том Томск. Той подписа за 2,5 години със “сините ” и беше един от най-добре платените играчи по това време. Сега обаче е надалеч от тавана, където е Габриел Обертан. 

Яблонски пропусна последните три мача за Левски, като против Дунав за Купата отпадна в последния миг от групата, а преди този момент беше контузен. Готвещият се трансфер е била главната причина за това решение, с цел да не се усложни травмата му и по този начин да се провали договорката. Очаква се продажбата му да бъде финализирана при започване на 2018 година

На мястото на Яблонски към този момент беше притеглен някогашният състезател на отбора Аймен Белаид, който подписа през вчерашния ден за 1,5 години.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР