Един от основните футболисти на Левски Георги Миланов даде мнението

...
Един от основните футболисти на Левски Георги Миланов даде мнението
Коментари Харесай

Миланов: Респект към ЦСКА, но ние бяхме много по-добри и на терена, и на трибуните

Един от главните футболисти на Левски Георги Миланов даде мнението си след успеха на своя отбор над ЦСКА - София във финала за. “Сините ” победиха с 1:0 на стадион “Васил Левски ” и сграбчи първи трофей от 13 години насам.
 Левски се завърна! Левски е жив! Левски е с Купата след пердах над ЦСКА - София пред 40 000 Левски се завърна! Левски е жив! Левски е с Купата след пердах над ЦСКА - София пред 40 000
“Дойдох в един доста тежък миг, когато никой не искаше да идва в Левски. Когато пристигнах, споделих пред моите близки, че ще вземем купата. Респект към ЦСКА, само че ние бяхме доста по-добри от тях и на трибуните бяхме още повече. Печелил съм доста пъти, ставал съм и първенец в Русия, само че това тук с тази аудитория е неописуемо. Бяхме на дъното, само че успяхме. Вярвахме до последно и когато пристигна Стоилов, направивхме нужното, с цел да зарадваме всички. Дадохме всичко от себе си. Няма кой да ни спре, когато сме дружно тим, управление, почитатели, футболисти.

Мен ми се искаше да зарадваме тези почитатели. И аз съм почитател и съм страдал, когато Левски е губил, само че в този момент най-голямата тръпка е тъкмо това, че ги радваме. Направихме един героизъм, не спряхме да имаме вяра и това е просто нещо велико ”, съобщи Миланов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР