Един от обирджиите, замесени в обира през 2016 г. на

...
Един от обирджиите, замесени в обира през 2016 г. на
Коментари Харесай

Крадецът без вина

Един от обирджиите, забъркани в обира през 2016 година на хотелската стая на Ким Кардашиян в Париж, сподели, че не се усеща отговорен за случая, който травмира риалити звездата.

През 2016 г. маскирани крадци нахлуха в стаята на Кардашиян в Hôtel de Pourtalès по време на Седмицата на модата в Париж, където я завързаха и залепиха устата и очите й, докато откраднаха близо 11 милиона $ от нейните бижута под дуло с пистолет .

Риалити звездата разказа за мъчителното преживяване в изявление от 2020 година с Дейвид Летърман, описвайки случая като „ седем или осем минути изтезание “, защото се страхувала, че ще бъде изнасилена или убита.

В интервю за Vice News , оповестено в събота, Юнис Абас, един от 12-те мъже, задържани и упрекнати по отношение на обира от 2016 година, сподели, че макар че не се съмняваше, че Кардашиян ще бъде травматизиран от случая, той не се усещаше отговорен за обира.

„ Те би трябвало да внимават с показността пред хората, които не могат да си го разрешат “, сподели той. „ За някои хора това е провокативно. "

Абас сподели пред Vice News, че преди обира не е знаел доста за Кардашиян, само че е знаел за тогавашния й брачен партньор Кание Уест. Той сподели, че е проучвал повече риалити звездата онлайн, с цел да дефинира какъв брой е богата и какви скъпи движимости има.

Той добави: „ Тъй като тя има пари в остатък, аз отидох, с цел да ги прибера и това беше. Виновен? Не и не ме интересува. “
Ким Кардашиян за диетата и роклята на Мерилин Монро
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР