Един от най-великите британски боксьори на новия век Амир Хан

...
Един от най-великите британски боксьори на новия век Амир Хан
Коментари Харесай

Антъни Джошуа забърса жената на колега

Един от най-великите английски боксьори на новия век Амир Хан удостовери подозренията си, че брачната половинка му е имала спекулация с Антъни Джошуа. Боецът в междинните категории разгласи разлъка със брачната половинка си Фариал в Туитър.

Впоследствие звездата в тежката категория отхвърли да се познава със брачната половинка на Хан и разясни, че харесва по-пищни дами. Антъни Джошуа също по този начин допусна, че хакери са проникнали в профила на Хан и пишат от негово име.

" Няма никакви хакери. Всичко, което сте видели е истина. Разделям се със брачната половинка си и й поисквам шанс в живота. Каквото е станало, е станало, всичко, което съм написал е истина ", сподели Хан пред BoxingScene.

После изясни в серия нови постове, че в действителност няма хакване на профила му, а ще даде без проблеми бракоразвод. Амир е на отмора в Дубай, а брачната половинка му е във Англия.

Тя обаче също отхвърли да е кръшнала с много по-огромния Антъни. " Време е Амир да спре с глупавите постове, боксът не му върви в последно време и това му въздейства ", написа дамата, която има едно дете от Хан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР