Eдин от най-успешните марокански треньори в последните години Хишам Жадран

...
Eдин от най-успешните марокански треньори в последните години Хишам Жадран
Коментари Харесай

Популярен треньор в Мароко изрази задоволство си от срещата си с Христо Стоичков

Eдин от най-успешните марокански треньори в последните години Хишам Жадран се похвали в профила си в обществените мрежи, че се е срещнал супер-случайно с българската мега звезда Христо Стоичков.

И двамата са ангажирани като медийни консултанти и анализатори за разнообразни малките екрани, като срещата им е била на мача Испания - Мароко от осминафиналите на Световното състезание в Катар. Мачът се организира във вторник и приключи с триумф на мароканците с 3:0 след дузпи и нулево тъждество в постоянното време и продълженията.

Хишам Жадран написа в профила си в интернет, че мачът му е донесъл двойна наслада - успеха на мароканците и срещата му със Стоичков. Самият той има и мароканско, и испанско поданство, като футболист е играл за Логронес. Най-големият му триумф като треньор е извоюваната Африканска Шампионска лига с тима на Раджа Казабланка през 2006-а година.

" Огромна наслада е да изживееш подобен мач от международното състезание. Истински футбол, състезателен дух, пристрастеност и почитание - усеща, които насърчаваме посредством националните си тимове. Но същинското наслаждение за мене е да срещна някогашния футболист на Барселона, моят обичан футболист в Примера дивисион - Христо Стоичков ", написа Хишам Жадран в профила си.
 28 години от спечелването на
28 години от спечелването на " Златната топка " на Христо Стоичков!

На 6 декември 1994 година родната легенда получава най-престижното самостоятелно отличие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР