Един от най-успешните и награждавани сериали ще грабва зрителското внимание

...
Един от най-успешните и награждавани сериали ще грабва зрителското внимание
Коментари Харесай

Един от най-награждаваните сериали „Черна роза“ започва по NOVA

Един от най-успешните и награждавани сериали ще сграбчва зрителското внимание всеки работен следобяд от 14 октомври, понеделник, 15.00 ч. споделя за живота на млада жена, която в никакъв случай не е излизала оттатък стените на дома си, и един мъж, изоставил я, с цел да живее в неистина. Сега тя би трябвало да се изправи поради децата си и новото начало. Цялата история феновете ще могат да проследят с премиерните епизоди по от понеделник до петък в 15.00 ч.

" Черна роза " показва конфликта на красивата Ебру, попаднала в рискова обстановка с консервативните порядки в Югоизточен Анадол. Тръгвайки да търси изчезналия си брачен партньор Мурат, тя отпътува за родното му място, където хората живеят съгласно вековните обичаи. Семейството му, богатата и авторитетна фамилия Шамверди, я посреща враждебно освен поради това, че тя и трите й деца идват от напълно друг свят, който ги плаши и им е мъчно да одобряват, само че и тъй като се притесняват, че всичките им надълбоко защитавани секрети ще излязат нескрито.
 Черна роза NOVA
Серийният шлагер получава цели 19 влиятелни телевизионни награди за най-хубав трагичен сериал, както и за сюжет, постановка, музика и за актьорско осъществяване. Самият сюжет е по концепция на Еркан Бингьорен и е направен в екип с още 10 сценаристи. Режисьор е потвърдилият се в жанра Мурат Сарачоглу, който е добре прочут на феновете от работата му по „ Госпожа Фазилет и нейните дъщери “.

Главната роля на Ебру е поверена на звездата от хитовия сериал „ Сълзи над Босфора “ - Едже Услу. За присъединяване си в „ Черна роза “ чаровната актриса предстоящо печели премия за най-хубава женска роля. Друга огромна звезда в новата поредност по NOVA е Шериф Сезер, изпълнила комплицирания облик на Кадрие - „ майката “ на огромната фамилия. Българската аудитория ще я разпознае от хитовите сантиментални сериали „ Сезони на любовта “ и „ Памуковата принцеса “. В момента Шезир е горделив притежател на почетни награди от интернационалните кино фестивали, измежду които „ Златна палма “ от Кан и „ Сребърна мечка “ от кинофестивала в Берлин.-->
 Черна роза NOVA
Новият сериал " Черната роза " е сетивен роман за прераждането на една жена в далечни земи. Гледайте единствено по NOVA развръзката на нейната история в премиерните епизоди всеки делник от 15.00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР