Един от най-успелите в Холивуд и популярни млади актьори. Юлиан

...
Един от най-успелите в Холивуд и популярни млади актьори. Юлиан
Коментари Харесай

Пореден успех: Юлиан Костов влиза в сериала Белият лотос

Един от най-успелите в Холивуд и известни млади артисти. Юлиан Костов е определен да взе участие в сезон 3 на сериала на HBO „ Белият лотос “.

Българинът ще влезе в облика на руснак – роля, която преди този момент бе поверена на сръбско-руския актьор Милош Бикович.  
                             

Решението идва повече от седмица, откакто Министерството на външните работи на Украйна подлага на критика HBO поради избора на Бикович. Възмущението пристигна поради направени обществени мнения на артиста по въпроса за военния спор сред Украйна и Русия.

Сезон 3, чиито фотоси ще стартират скоро във и към островите Кох Самуи, Пукет и тайландската столица Банкок, ще надникне в живота на нова група посетители в следващия първокласен хотел от веригата " Белият лотос ".

През последното десетилетие Юлиан Костов построи сполучлива кариера зад граница и много пъти ни е карал да се гордеем с него.
                             

Той е прочут с ролята на руснака Федьор Камински в сезон 1 на фентъзи сериала " Shadow & Bone " на Netflix. Юлиан играе и ролята на съветския изверг Владимир Макаров във видеоиграта от 2023 година " Call Of Duty: Modern Warfare III ".  Той получава шанса след кастинг с няколко хиляди артисти от целия свят. Участва още и в супергеройския комедиен филм на ужасите „ Токсичният отмъстител “.

Юлиан Костов е продуцентски сътрудник и непосредствен другар на другата българска горделивост в Холивуд, номинираната за Оскар звезда от " Борат " Мария Бакалова. Двамата се сприятеляват по време на кастинга, по време на който Костов оказва помощ на колежката си. Продуцентската компания на дуото Five Oceans приключва първия си филм Триумф “, в който двамата ще си партнират и на екрана.

Част от актьорския състав на " Белият лотос "  са още Лесли Биб, Кари Куун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, както и Наташа Ротуел, която беше част от сезон 1.
                             

" Белият лотос " е извънредно сполучлив план на HBO, като съставлява комедийно-драматичен сериал антология – действието във всеки сезон се развива на друго място, с разнообразни съществени герои.

А свързващото звено са лускозната верига хотели " Белият лотос " и тематиките за човешките взаимоотношения, ревността, тайните и парадоксите в актуалното общество. 

Първият сезон на сериала, чието деяние се развива в Хавай, получи 20 номинации за Еми в 13 категории и завоюва 10 трофея, в това число за най-хубава лимитирана или антологична серия. Втората част, снимана в Сицилия, чиято премиера беше през декември 2022 година, събра 23 номинации за Еми, от които спечели пет.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР