Един от най-слънчевите участници във „Фермата“ – танцьорът Калоян е

...
Един от най-слънчевите участници във „Фермата“ – танцьорът Калоян е
Коментари Харесай

Калоян от Фермата бил лошо момче

Един от най-слънчевите участници във „ Фермата “ – танцьорът Калоян е бил много неприятно момче. Той даже е бил изключен от клас и застрашен от попадане в трудово-възпитателно учебно заведение.

„ Когато бях в 7-ми клас правихме звукозапис и записахме псувни към учителите ни. Това е най-срамният миг в живота ми. Изгониха ме от учебно заведение, педагогическа стая, имах изпитателен период за ТВУ. Бях твърдо решил, че ще се махна от този град, защото ми бяха поставили етикет, по този начин както на мен и на майка ми. Много ме боли за това “, разплака се симпатичният юноша, който не един път е казвал какъв брой държи фамилията му да се гордее с него.

След младежката нелепост, Калоян тотално се преобразил и почнал на чисто в ново учебно заведение в Горна Оряховица. Именно там той се увлякъл по танците, откакто негов съученик му посочил стъпки от лунната походка на Майкъл Джексън. Първите му моменти с танците обаче минали чартърен в нов град, в бедност и мраз, надалеч от фамилията му. Използвал всеки миг, с цел да танцува, само че не в зала, а на улицата пред квартирата си и от време на време в снега по улична лампа.

„ Слагах слушалките на телефона и до момента в който не ми се изхабеше батерията тнцувах по три часа. Нямах огледала, нямах пари за зала. Присмиваха ми се в училище”, спомни си сложните моменти интернет-идолът, който през днешния ден има хиляди почитатели в обществените мрежи.

Преломният миг пристигнал, когато негова учителка го видяла да танцува още веднъж на улицата и го поканила да покаже какво може на учебното зрелище, а оттова Калоян се хванал с танци и професионално.

Източник: hotArena

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР