Един от най-сексапилните италиански модели Инес Трокиа е сред най-големите

...
Един от най-сексапилните италиански модели Инес Трокиа е сред най-големите
Коментари Харесай

Най-горещата фенка на Интер подкрепя Наполи за Скудетото /снимки/

Един от най-сексапилните италиански модели Инес Трокиа е измежду най-големите привърженички на "Интер ". „ Нерадзурите” са едвам пети във краткотрайното класиране на Серия „ А”, само че тя има ясна концепция кой ще завоюва Скудетото и намерено разгласи, че ще стиска палци на настоящия водач "Наполи ", оповестява Discoteche.it.
„ Тази година за жалост "Интер " има доста дребни шансове да завоюва Скудетото, само че съм сигурна, че ще играем още веднъж в Шампионската лига през идната година. Междувременно нашето състезание е на път да се трансформира в едно от най-красивите. Историята се трансформира, отборът от моя град се бори против всички несправедливости. Шампионската купа би трябвало да бъде оцветена в случай че не в синьо-черно, най-малко в синьо. Хайде момчета”, написа Инес Трокиа под фотография в „ Инстаграм”.
Секси фенката на „ нерадзурите” провокира същински възторг със фотосите си за португалското издание на "Плейбой ". Тя има много сполучлива кариера и е театралничила за някои от най-известните мъжки списания на планетата – Maxim, FHM, Esquire, GQ и Sports Illustrated.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР