Един от най-популярните модели на бикини в света, звездата на

...
Един от най-популярните модели на бикини в света, звездата на
Коментари Харесай

Супермодел показа бикини, които 9 от 10 момичета няма да посмеят да носят

Един от най-популярните модели на бикини в света, звездата на Victoria’s Secret Джой Кориган има съвършено тяло

Тази руса хубавица е еднообразно превъзходно в първокласни вечерни рокли и в махленски жанр за разходки из града. Но Джой се усеща и наподобява най-добре в бански костюми, които й разрешават да се радва на съвършената си фигура. И освен тя, само че и всички, които са към нея…

Понякога Кориган избира даже прекомерно дръзки модели за плажа. Това се случи и този път. Папараците снимаха моделката, която правеше слънчеви бани в толкоз разкриващ бански, че не всяко момиче ще се реши да го носи.

Ако горната част на този бански може да се назова класическа, тогава долната е толкоз икономична и наподобява по този начин все едно всеки миг ще разкрие това, което не се демонстрира на обществени места.

За да носите подобен бански, не е задоволително да имате забележителна храброст и самочувствие. Трябва също по този начин да имате идеално плосък стомах и бедра, върху които няма нито грам непотребна лой и целулит.

Въпреки че някои звезди не могат да се похвалят с безупречни тела и ограничения на модел, въпреки всичко избират микро бикини пред стилните този сезон ретро бански костюми, които не скриват съвсем нищо.

Например, кралица на мини банските костюми с право може да се назова Ким Кардашиян. Символични бикини и мънички горнища, които не покриват бюста й, към този момент са се трансформирали в фешън автограф на напористата американка.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР