Един от най-обичаните, весели и неуморни ска музиканти и артисти

...
Един от най-обичаните, весели и неуморни ска музиканти и артисти
Коментари Харесай

Английският бандит Марк Фого се завръща в София с групата си

Един от най-обичаните, радостни и неуморни ска музиканти и актьори в света - Марк Фого, идва у нас с холандската си тайфа Mark Foggo`s skasters за следващия си радостен и доста гръмък концерт в София. На 12 септември в клуб " Маймунарника " се обрисува огромното ска-чане за тази есен, а веселбата несъмнено ще е на равнище. Изпълнителят на химна " Hashish from Amsterdam " идва у нас с чисто нов албум, който родната аудитория ще има опция да чуе два дни преди формалната му премиера. Албумът е със заглавие „ Ska Pig Returns " по сходство (и в продължение) на албума „ Ska Pig ", който е измежду най-любимите на почитателите на ска в международен мащаб и се смята за класика в жанра. Един от най-хубавите пънк и ска реализатори в света, същинска енергийна бомба на сцената, ще ни накара да подскачаме дружно с него и то не за първи път на родна земя. Мнозина още помнят паметните му концерти в София от 2007 и 2011 година и към този момент нямат самообладание за следващата порция ваучър с негова марка. На 12 септември по покана на клуб " Маймунарника " ще се забавляваме същински с новите части и несъмнено с най-яките шлагери на Марк Фого през годините.



Преди Mark Foggo`s skasters на сцената ще стъпи българската тайфа Lady&Gents. Тя бе част от поредицата " Summer Distortions " в поддръжка на самостоятелните музиканти у нас, която се провежда и продължава да се случва с огромен триумф това лято в " Маймунарника ".

Билети за събитието се продават в системата на еventim.bg, а цената им е по 25 лева на предварителна продажба. В деня на събитието и на място ще са по 30 лева

Можете да се присъединете се към събитието във фейсбук тук.
Билети можете да намерите тук.

Ето и какво още ще се случи в " Маймунарника " през септември:

3 септември - поредицата " Summer Distortion " с присъединяване на " Obsidian Sea ", " Comasummer ", " The Flying Detachment ".
4 септември - " Acoustic Soul album promo! "
6, 7 и 9 септември - Sofia Food Fest
9 септември " Моята София " - спор за хармония и възстановяване на градската среда от поредицата на клуба Social Monday oт 18.30 ч. с вход свободен.
11 септември - " Summer Distortion " с присъединяване на Jin Monic и Casual Threesome
13 септември - ЖЛЪЧ " Вяра " - New Album Promo
14 септември - Концерт на група " ЕКС "
15 септември - Sunday Air - на ден хаус събитие
16 септември - Social Monday
17 септември - концерт на " Oги 23 " + " Feel "
18 септември - Swing Party - DESY live band & DJ
19 септември - концерт на руснаците от " Alcohol Jazzz Orchestra "
20 септември - концерт " 10 ГОДИНИ ОРАТНИЦА "
21 септември - " SUMMER DISTORTION - BEST OF "
23 септември - Social Monday
27, 28 и 29 септември - Maimunarnika Beer Fest

Подробности за всяко от тях можете да следите ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР