Един от най-обичаните от зрителите български актьори празнува рожден ден

...
Един от най-обичаните от зрителите български актьори празнува рожден ден
Коментари Харесай

Звезден рожденик: Празнува любим актьор и водещ на Господари на ефира

Един от най-обичаните от феновете български артисти чества рожден ден през днешния ден, научи Sofia24.bg. Това е Румен Угрински, артист от екипа на Столичен Куклен Театър, само че по-известен като водещ на " Господари на ефира “. 

В студентските си години взе участие като артист и кукловод в редица детски и юношески излъчвания. От 2005 година е кукловод в предаването " Говорещи глави “ по TV7.

От 15 декември 2008 година е в екипа водещи на " Господари на ефира “, като си партнира на екрана с Валентин Танев, Герасим Георгиев и Мария Игнатова. Освен това взе участие в късометражни филми, телевизионните сериали " Тя и той “, " Кафе пауза “ и " Полицаите от края на града “ телевизионни и радио реклами. 

За функциите си в театъра има актьорски и специфични награди от куклени фестивали в България и чужбина.

След формалното прекъсване на предаването " Господари на ефира " на 31 декември 2018 година, е един от водещите на продължението му в интернет Господари на уеба. Помним го от " Пълна лудница “ (2009 – 2013), смеем се с превъплъщението му Калоян Милев – Калата от " Полицаите от края на града “. След безспорния триумф на комедийните спектакли " Баща ми се споделя Мария " и " Жена ми се споделя Борис “, играе в комедията на Съмърсет Моъм " Благородният испанец “, режисирана от Асен Блатечки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР