Един от най-обичаните италиански певци тази година празнува 60-годишнина и

...
Един от най-обичаните италиански певци тази година празнува 60-годишнина и
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти стана дядо


Един от най-обичаните италиански артисти тази година чества 60-годишнина и по случай юбилея си ще зарадва българската аудитория с концерт на 25 април

Световноизвестният италиански поп артист Ерос Рамацоти стана дядо. Вчера щерка му, двадесет и шест годишната Аурора Рамацоти, роди момченче, което бе кръстено Чезаре.

„ 26 години Любов! Честито, кученце мое “, написа звездата в профила си в Туитър.

Новината провокира същински възторг в Италия, като доста бързо стана водеща за италианските медии, написа Българска телеграфна агенция.

Аурора Рамацоти е щерка на Ерос от първия му брак с модела, телевизионната водеща и  актриса Мишел Хунцикер. Именно Мишел заяви в обществените медии първа хубавата вест за раждането на внучето си.

Тя разгласява и фотография, на която се вижда единствено юмручето на бебето, което допира юмрука на татко си, колегата на Аурора Рамацоти – финансиста Гофредо Черца.

Щастливата баба разкри, че бебето се е родило в клиника в Соренго, в кантона Тичино в Швейцария.

Любопитен факт е, че Аурора Рамацоти е блогър, само че взе участие и в музикалните планове на татко си. Има участия във филми и се е изявявала като водеща на телевизионни стратегии.

В Италия обаче тя е обект и на много нападки. Нейни критици споделят, че тя дължи славата си единствено и само на известните си родители. Аурора Рамацоти съумява да отговори на нападките по неин адрес с възприятие за комизъм, само че наскоро показа, че е жертва на същински виртуален тормоз. Тя даже написа рап парче в отговор на всички тези, които я нападат онлайн.

За Ерос Рамацоти, който тази година навършва 60 години, раждането на внучето му на тази възраст е нещо обикновено. Мишел Хунцикер обаче е родена през 1977 година и появяването на дребния Чезаре на бял свят я прави млада баба.

След като бракът на Ерос и Мишел се разпадна, двамата се обвързаха с други сътрудници. Ерос се събра с модела Марика Перегринели, по-млада от него с 25 години. От този брак, който също приключи с бракоразвод, той има още две деца – Рафаела  Мария, родена през 2011 година, и Габрио Тулио, роден през 2015. Мишел пък се омъжи за наследника на стилната марка Трусарди – Томазо Трусарди, от който също има две деца – Соле, която тази година ще стане на 10 годинки, и Челесте, която тази година ще навърши 8 години. Двойката се раздели за няколко месеца предходната година, след това се събра още веднъж, само че най-после Томазо и Мишел откриха, че не могат да спасят брака си.

Малко преди раждането на внучето Чезаре  Ерос Рамацоти се похвали в обществените мрежи с нова обичана – Далила Джелсомино, родена през 1989 година в Милано, само че живееща в Канкун, където работи в региона на недвижимите парцели и хотелиерското настаняване.

Съвсем скоро, на 25 април, българската аудитория ще има щастието да се срещне с покорителя на женски сърца. Ерос Рамацоти ще изнесе величествен концерт в София в „ Арена София “.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР