Един от най-обичаните български футболисти – Божидар Искренов-Гибона, има нова

...
Един от най-обичаните български футболисти – Божидар Искренов-Гибона, има нова
Коментари Харесай

Гибона се ожени в САЩ и замина на меден месец в Тайланд

Един от най-обичаните български футболисти – Божидар Искренов-Гибона, има нова половинка до себе си. След поредност от скандални раздели, легендата на Левски е разкрил любовта в лицето на русокоската Сия.

Макар Гиби обществено да не е съобщавал, че е минал под венчилото, сантиментални фотоси от медения им месец в Тайланд издадоха любовната им авантюра. От фрагментите се вижда по какъв начин Искренов още веднъж носи брачна халка на ръката си. Двамата с половинката му театралничат влюбено по лодки и плажове, а по време на медения си месец посетили и именития остров на Джеймс Бонд в Тайланд, където е сниман един от филмите от касовата поредност.

Напоследък Гибона пази персоналния си живот отвън светлините на прожекторите, изключително откакто отпътува да живее в Съединени американски щати. Вероятно там е срещнал и новата си половинка Сия. От повече от две години насам някогашният футболист има ново професионално амплоа и в Америка той работи като таксиметров водач. 

Като таксиджия Гиби изкарвал много прилични пари и самичък определял работното си време. Карал в Далас в Тексас, където в действителност живее неговата дъщеря.
 Ветерани на Левски спретнаха изненада на Гибона Ветерани на Левски спретнаха изненада на Гибона
Откакто се залюбил със Сия, намирал и повече време за персонален живот. Зад гърба си плейбоят има два публични развода. Първият е с майката на щерка му Алина.

След раздялата им тя първа отпътува за Америка, а Гибона откри любовта в лицето на певицата Камелия Воче. С нея не стигнаха до брак, само че се разделиха с обществени кавги. После Искренов се венча за някогашната гимнастичка Кремена, а на сватбата им кумуваха Илиана Раева и Наско Сираков. Бракът им устоя единствено три години, а след развода Гиби емигрира в Щатите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР