Един от най-обичаните български актьори – Любо Нейков, бе заловен

...
Един от най-обичаните български актьори – Любо Нейков, бе заловен
Коментари Харесай

А, така! Щракнаха Любо Нейков да глези дългокрака хубавица! Ето къде актьорът заведе чуждата блондинка (СНИМКИ)

Един от най-обичаните български артисти – Любо Нейков, бе хванат от фотографите на Ретро да глези непозната жена. Нейков заведе незнайна русокоса красавица на много дълъг обяд в хитов индийски ресторант в столицата. Двамата дойдоха дружно, прекараха отлично съвсем два часа, след което, също дружно, напуснаха заведението. Работещите в ресторанта не пожелаха да признаят, дали Нейков и русата дама са от постоянната клиентела на ресторанта. Колеги на продуцента от БТВ пък бяха безапелационни, че дамата не е обвързана с него на професионално равнище. Именно поради това те са много сюрпризирани от държанието на Нейков. Той е прочут с това, че държи извънредно на фамилията си – брачната половинка си Гинка и дребната им щерка Анна.
 А, по този начин! Щракнаха Любо Нейков да глези дългокрака красавица! Ето къде артистът заведе непознатата русокоска (СНИМКИ)

Отдаденият татко и брачен партньор постоянно е твърдял, че точно щерка му е най-голямото богатство за него

Точно това е повода хората да гледат учудено след Нейков и новата му компания. „ Любо сигурно не е от тези, които кръшкат. При това надали би го направил на обществено място. Той ужасно държи на Гинка, двамата даже мислят за второ дете “, споделят близки на Нейков. За тези планове е споделял и самият артист, само че в типичния за него закачлив жанр, та хората се чудят да му имат вяра или не. „ Иcĸaмe oщe eднo дeтe, нo пъpвoтo ce пoлyчи тaĸa дoбpe, чe нe знaм дaли щe ycпeeм дa пoвтopим “, сподели преди време Нейков. И въпреки обаче да е брачен партньор за образец повече от 20 години, въпросителните към срещата му с русокоската остават. Още повече че артистът се държал много грижовно към нея и я поглезил с куп специалитети от менюто като същински джентълмен, който не брои пачката в портфейла си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР