Един от най-коментираните участниците в четвъртия сезон на Игри на

...
Един от най-коментираните участниците в четвъртия сезон на Игри на
Коментари Харесай

След Игри на волята: Лефтеров направи песен, съотборниците...

Един от най-коментираните участниците в четвъртия сезон на „ Игри на волята: България “ Митко Лефтеров реши да се възползва от славата след риалитито и бързо се ориентира към музикалните върхове. Той отпадна от рисковото риалити, само че подсети за себе си, пускайки своя лична ария.

Лефтеров бе част от племето на Безстрашните. Той се впусна в братоубийствена елиминационна борба на Арената със своя другар Гого и отпадна. Така за него завърши пътят към финала и огромната премия от 100 000 лв..

Само седмица, откакто Лефтеров отпадна, той изненада своите почитатели като показа песента „ Правя го за мене “. Парчето е напълно авторско. Музиката, аранжиментът и текстът са дело на Димитър Лефтеров.

Песента е с елементарен темп и надъхващ текст, а женската публика сигурно ще оцени видеоклипа към парчето.

На фрагментите се виждат няколко от участниците от рисковото риалити единствено по мускули. Фифо, Чакалов, Гого, Валери, Генчо, даже и Касим демонстрират изваяни тела. Във видеото взе участие и брат му Стратимир от трети сезон на „ Игри на волята: България “, а Лефтеров припява „ всичките приятели, дето споделиха, че са с мене “.

„ Много хора ме питаха за какво не направя нещо за мен, откакто върша музика за толкоз доста реализатори. Ето, че пристигна и този миг! Това е за вас - всички, които питахте, подкрепяхте и вярвахте! “, показа своята ария Лефтеров в обществените мрежи.

„ До всеки, който чете това: Прави го за себе си! Цени себе си и си подари време, внимание и сила! Независимо кой какво мисли, кой какво споделя и разяснява! Важното е това, което вършим да хареса на нас! (Разбира се без да вредим никому) “, изясни той.

“Долу ” значи да не виждаш висшето и мисълта на положителното, която влагат хората. Да не цениш и даже да мразиш. “Горе ” е там, където се усещам – място, изпълнено с признателност, над страховете, дребните приказки и лъжите. “, безапелационен бе създателят на песента.

„ Бъдете горе! Бъдете здрави! До всички реализатори - не спирайте да творите и да създавате неща, които допират оттатък материалното! Респект и поддръжка за всички Български Бийтмейкъри/Продюсъри! “, пожела Лефтеров.

Постът му в Инстаграм приключва с многозначителното “one love ”, съпроводено от жълто сърчице.

Одобрителните мнения към песента са стотици. „ Много същинско, метафорите са на място “ е написал участникът от „ Игри на волята “ Гого. Мани също е коментирала под поста. „ Гордея се с теб “, е написала тя. Към написаното тя също прибавя жълто сърчице.

Между Мани и Лефтеров очевидно прехвърчаха искри откакто тимът на Супергероите се разпадна и племената се сплотиха, написа show.blitz.bg. След напускането си, Лефтеров призна в свое изявление, че има благосклонности към нея, само че са единствено другари. Дали ще прерасне в освен това, следва да разберем.

Той е създател на много български шлагери, измежду които песни на Галин, Десита, Криско и още. Митко не е от скромните момчета и добре знае, че има визия на модел и сполучливо се възползва от това, ставайки рекламно лице на редица марки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР