Един от най-желаните ергени у нас – Фавиол Сефери, заби

...
Един от най-желаните ергени у нас – Фавиол Сефери, заби
Коментари Харесай

Фавиол Сефери заби Мис Русе

Един от най-желаните ергени у нас – Фавиол Сефери, заби Мис Русе Мирослава Симеонова. Сефери се прочу през последните години със основаването на най-продавания български парфюм – Insomniа, който може да бъде открит в над 70 страни.

Двамата бяха уловени читатели на secret.bg предходната вечер в едно от оборотните нощни заведения в крайдунавския град. Запознати издават, че любовта им е пламнала към рождения ден на Фавиол, на който тя бе неразделно до него.

Мира, както я назовават околните й, е носителка на няколко трофеи за хубост, измежду които “Мис Русе ” и “Мис Вселена България ”. Тя е притежател на салон за хубост в родния си град, където в последно време се застоява и оборотният ерген.

В Русе се разяснява, че миската е завършила 5-годишна връзка с един от локалните богаташи, с цел да стане спътница в живота на Сефери. Той пък не спирал да я глези с първокласни дарове и почивки.

Почитателите на нощния живот в “Малката Виена ” описват, че връзките сред двамата не били напълно съвършени, а повода е ревността. Задължително излизали дружно на дискотека, само че се е случвало единият да си тръгне по-рано сърдит, явно поради ревнивост.

През годините Фавиол се потвърди като магнит за плеймейтки, моделки и фолк изпълнителки, с които беше засичан на разнообразни всемирски събития и празненства. Преди да се трансформира в сполучлив предприемач, Сефери се беше забъркал и в редица кавги, още веднъж поради дами.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР