Един от най-изявените мениджъри в професионалния бокс, който представлява и

...
Един от най-изявените мениджъри в професионалния бокс, който представлява и
Коментари Харесай

Мениджърът на Усик: Купа Странджа“ отново доказва, че е на световно ниво

Един от най-изявените мениджъри в професионалния бокс, който съставлява и международния първенец в тежка категория Олександър Усик – Александър Красюк - за поредна година е измежду гостите на Купа " Странджа ".

Красюк дойде у нас за 75-ото юбилейно издание на най-стария интернационален боксов шампионат в Европа особено по покана на президента на БФ Бокс Красимир Инински.

В изявление за уеб страницата на родната федерация Красюк оцени високо организацията на актуалното издание на Купа " Странджа ", заявявайки, че шампионатът е на " международно равнище ".

" Не за пръв път съм посетител на този шампионат. С Красимир сме другари от дълги години и за мен е наслаждение, когато пристигам по негова покана в София. Купа „ Странджа “ още веднъж потвърждава, че е на международно равнище. Но няма и по какъв начин да е по различен метод, не съм очаквал нещо друго. Поздравления за организацията и свършената работа. Очаквам финалите да се трансфорат в представление за феновете ", разяснява Александър Красюк.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР