Един от най-известните фенове на ЦСКА - Здравко Желязков от

...
Един от най-известните фенове на ЦСКА - Здравко Желязков от
Коментари Харесай

Здравко от Ритон: Тези, които написаха декларацията срещу Ганчев, са пишлемета!

Един от най-известните почитатели на ЦСКА - Здравко Желязков от дует " Ритон ", разяснява трусовете в Борисовата градина. Той е сигурен, че ставащото е доста неприятно за ЦСКА и се разгласи в поддръжка на Гриша Ганчев.

" Не съм вътре в нещата и не съм сигурен, какво е предиздвикало господин Ганчев да вземе това решение, само че тъпо, че се стигна до тук. Просто съм гневен. Явно ЦСКА има доста врагове, чиято цел е да унищожат клуба. Категоричен съм в това. Абсолютно сигурен съм, че и това писмо на част от почитателите против него, изобщо не е причина да реши да се откаже. Може да е било капака на всичко, само че не и в основата. Аз съм сигурен, че на тези пишлемета, които са я писали или им е платено или са изпаднали в някакви прочувствени прояви, ядосани, че е продаден Али Соу “, сподели Здравко пред " Монитор ".

" Ганчев беше обезпечи финансово клуба, играчите бяха спокойни, заплати емблемата. Завърнахме се в Европа и показахме кой е евробоецът. Подкрепям го и за Али Соу. В последна сметка клубът би трябвало и да печели пари. Защо да не го продаде? Той е притежателят и той би трябвало да реши. Не да слуша група почитатели какво споделят. Те си обичат и имат право на мнение, само че решеният би трябвало да ги взима притежателят. Явно се е уморил да се бори с диващината. От много години всички са против ЦСКА. Аз персонално мощно се надявам Гриша Ганчев да размишления и да се върне. Но нямам доверие, че ще стане. Единствено може би Христо Стоичков е кадърен да го разубеди “, добави още Здравко Желязков.

" За бъдещето въобще не съм оптимист. Футболистите имат душeвност. Сега тя ще бъде разтърсена, даже разрушена. Шампионското въодушевление, което беше почнало да се усеща в ЦСКА в този момент ще изчезне. Бесен съм “, приключи Здравко от " Ритон ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР