Един от най-известните анализатори на баскетбола отвъд океана - Стивън

...
Един от най-известните анализатори на баскетбола отвъд океана - Стивън
Коментари Харесай

Стивън Ей Смит: Пол Джордж може да се превърне в новия Дуайт Хауърд


Един от най-известните анализатори на баскетбола оттатък океана - Стивън Ей Смит, даде своето мнение за незадоволителното показване в плейофите на Пол Джордж. Звездата на Лос Анджелис Клипърс не отговори на високите упования към него, а журналистът от ESPN го съпостави с центъра на ЛА Лейкърс Дуайт Хауърд.

“Не можем да пренебрегнем обстановката, обвързвана с Пол Джордж. Разбирам, че той е един от най-хубавите момчета в Лигата, има статут на звезда, само че все пак той просто не съумя да отговори на високите си упования в плейофите. Постоянно пропускаше изстрели, в действителност игра едва, а най-голямото нещо, на което би трябвало да обърнем внимание е, че Пол Джордж може да се трансформира в новия Дуайт Хауърд.

Дуайт Хауърд беше главният човек в Орландо тъкмо както Пол Джордж имаше съществена роля в Индиана. Хауърд изиска да напусне, отиде в Лос Анджелис, по-късно мина в Хюстън, а по-късно стартира да обикаля тимовете - Вашингтон и Шарлът, тъй като към този момент не беше звезда”, показа Смит в предаването First Take.

I believe Paul George is in danger of becoming the second-coming of Dwight Howard.
— Stephen A Smith (@stephenasmith) Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР