Един от най-известните, ала сега забравени българи, трикратният световен и

...
Един от най-известните, ала сега забравени българи, трикратният световен и
Коментари Харесай

Серафим Тодоров отказал $1М на американци да се бие за тях

Един от най-известните, но в този момент забравени българи, трикратният международен и четирикратен европейски първенец по бокс Серафим Тодоров шокира почитателите си с това какъв брой пари отказал, с цел да продължи да се състезава за България.

Той е сребърен медалист от Олимпиадата в Атланта през 1996-а и цели два пъти Спортист на годината в България, с цел да не замине за Америка обаче, спортистът жертва всичко.

" 1 милион отхвърлих. Те знаеха и трепереха да не ги оставя. Всички от мен ядяха, 20 индивида от федерацията трепереха да не подписвам, да остана да се удрям за тях ", описа Серафим в Преди обед.

След мач с Флойд Мейуедър, който в този момент е най-богатият и най-високо котиран боксьор в света, му оферират да замине за Америка и да се бие за тях.

" Поискаха да подпиша контракт с тях, само че аз отхвърлих. Заявих им, че ще продължа да се състезавам за България ", откровеничи Тодоров.

Серафим Тодоров е запазил бойкия си дух и е безапелационен, че не са му нужни благосъстояния, с цел да бъде благополучен. „ Искам просто да пребивавам обикновено ", споделя някогашният първенец, един от най-гениалните спортисти в българската и международната история.  

Сега първенецът е незает и живее в Пазарджик. Тодоров се дефинира като " олимпийски пенсионер " и самоуверено се включва в новия сезон на Денсинг старс.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР