Един от най-ексцентричните участници в Survivor - режисьорът и инструктор

...
Един от най-ексцентричните участници в Survivor - режисьорът и инструктор
Коментари Харесай

Бивш сървайвър търси помощ от Руши Видинлиев

Един от най-ексцентричните участници в " Survivor " - режисьорът и инструктор по бойното изкуство винг-чун Димитър Касабов, още веднъж влезе под светлината на прожекторите. След като оцелея в два сезона на рисковото риалити в Панама и в Камбоджа, и беше разгласен за любим за феновете, в този момент той показва актьорски гений в новия сериал " Мен не ме мислете ".

Пред камерите Димитър се превъплъщава в живописен преподавател по математика, непозволено уволнен от работа. За да отбрани правата си, той се обръща за помощ към умел юрист, в чиято роля влиза Руши Видинлиев.

фотография: btv  Бивш сървайвър търси помощ от Руши Видинлиев

Като артист Димитър се оправя с лекост, само че до момента в който беше в " Survivor " той минаваше за странна птица, тъй като непрекъснато се самоизолираше и медитираше.

" Цял живот съм се старал да имам друг жанр в говоренето, мисленето и държанието, пластика на въображението и креативен усет ", изяснява особеностите си Касабов.

При второто му присъединяване в рисковото риалити неговата екстравагантност стана симпатична на феновете и те го избраха за собствен любим, само че успеха отиде при някогашния футболист Ваня Джаферович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР