Един от най-добрите играчи на Спартак в момента е Даниел

...
Един от най-добрите играчи на Спартак в момента е Даниел
Коментари Харесай

Дани Начев: Силата на Спартак е в колектива и феновете

Един от най-хубавите играчи на Спартак сега е Даниел Начев. Халф с безспорни качества, който с лекост и финес гради играта и основава положения за съотборниците си.

След като заигра постоянно този сезон, Дани е вкарал и два значими гола за „ соколите “.

Той разяснява последния триумф на отбора над Литекс и разгласи какво се стреми да реализира със Спартак и какво чака от дуела с Крумовград за Купата на България другата сряда във Варна.

„ Мача в Ловеч знаехме, че няма да е елементарен, само че знаехме и че ще спечелим. На полувремето си казахме, че каквото и да става би трябвало да си вземем мача. Класата на опитните футболисти също даде отражение във значим миг. Радостен съм, че успяхме да вземем трите точки “, стартира Дани.

„ Да, създадохме задоволително положения и става мъчно, когато след толкоз благоприятни условия не успееш да отбележиш, само че това е футбола и от време на време по този начин се получава. Пак споделям, значимото е че спечелихме този значим мач “, добави той.

„ Силата на Спартак според мен е в колектива на тима и освен. Също и на правилните ни почитатели. Вижда се, че играем много по-силно у дома и значително за това способстват почитателите. Не мисля, че Спартак отстъпва на някой от другите, които се борят борят за елита “, сподели още техничният полузащитник.

„ Аз желая да получавам повече късмет и се пробвам с всеки мач, в който съм на терена, да потвърждавам, че заслужавам повече игрово време. Най-хубавият миг, откогато съм в тима, е завръщането на Спартак в елита. Силно имам вяра, че отново ще успеем да осъществим задачата на клуба и ще върнем тима там, където му е мястото – при майсторите “, съобщи Начев.

„ Треньорът изисква от нас разпределяне и отбраняване на емблемата. Всички си дават сметка за какъв тим играят и досега мога да кажа, че всички се оправят. Разбира се, че желая да играя за Спартак в елита и да съм по-често на терена, само че това зависи и от мен. Що се отнася до идната среща за Купата, Крумовград е доста мощен противник. Очаквам да стане прекрасен мач и ще създадем всичко допустимо да ги отстраняваме “, приключи Даниел Начев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР