Един от най-чаровните бургаски ергени певецът Валери Турманов от Бургаската

...
Един от най-чаровните бургаски ергени певецът Валери Турманов от Бургаската
Коментари Харесай

Оперен певец от Бургас предложи брак на колежка на сцената на операта в града

Един от най-чаровните бургаски ергени артистът Валери Турманов от Бургаската опера към този момент е благоприятен за прелестната си колежка Йоана Кадийска.

Баритонът предложи на нежната си другарка брак на сцената нощес по време на спектакъла на операта „ Дон Жуан “. Валери, който играе основната роля, прекъсна спектакъла сега, в който беше паднал на колене пред Йоана. По либрето прелъстителят дон Жуан желае ръката на своето прелъщение Церлина, изпълнена точно от приятелката му Йоана.

„ Скъпи другари, ние знаем, че изкуството се подчинява на живота. Ако ми позволите тъкмо в този миг животът да измести изкуството! “, се обърна Валери към публиката и коленичи пред обичаната си с пръстен в ръка. Развълнуваната Йоана се просълзи и сподели „ Да! “ под бурните овации в залата, заяви Булфото.

Предложението за брак на Валери Турманов беше изненада само за самата избраница. Подготовката траяла към две седмици, като в задачата са отдаден съвсем целият състав на Държавна опера – Бургас и фамилиите на двойката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР