Един от най-атрактивните голове в историята на Лига Европа падна

...
Един от най-атрактивните голове в историята на Лига Европа падна
Коментари Харесай

Уинкс за гола във вратата на "Лудогорец": Всъщност не исках да вкарам

Един от най-атрактивните голове в историята на Лига Европа падна във вратата на " Лудогорец ". Негов създател стана Хари Уинкс от " Тотнъм ", който шутира топката от тъкмо 49,1 м пред голлинията.

Футболистът на лондонския гранд се разписа за 3:0 ( " Тотнъм " победи с 4:0), само че след мача показа, че никак не е имал желание да записва името си в графата на голмайсторите.

" Бих ви обяснил по какъв начин го направих, само че истината е, че не желаех да се случи тъкмо това. Видях, че Бейл тича напред и желаех да му подам. Но в последна сметка... вкарах гол ", изясни Уинкс.

Всъщност това е първи гол за сезона за 24-годишния полузащитник. Той е артикул на школата на " шпорите " и към този момент седми сезон играе за мъжкия отбор. През актуалната акция Уинкс е взел присъединяване в 10 мача.

Снимка: Getty Images

Мениджърът на " Тотнъм " Жозе Моуриньо откровено се забавляваше с обясненията на своя голмайстор.

" Той е прекомерно почтен, не съм удовлетворен от това. Казах му, че след подобен гол би трябвало да твърди, че го е възнамерявал! Но пък е положително дете. Честен е, споделил е истината ", засмя се Специалния.

Снимка: Getty Images

Що се отнася до атрактивното попадение на Уинкс, то е на трето място в класацията за голове от най-голяма отдалеченост в Лига Европа.

Пред него се подреждат попаденията на Кемар Руф от " Рейнджърс ", който осъществя във вратата на " Стандарт " Лиеж от 50,60 м (2020 г.) и на от 55,96 метра за " Омония " против ПСВ (2020 г.).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР