Един от младите играчи от дубъла на Спартак (Варна), които

...
Един от младите играчи от дубъла на Спартак (Варна), които
Коментари Харесай

Талант от дубъла на Спартак : Амбицията ми е да давам най-доброто за отбора

Един от младите играчи от дубъла на Спартак (Варна), които вършат усещане в Трета Североизточна Лига, е несъмнено Даниел Халачев. Въпреки че е полузащитник, младокът има от началото на сезона 8 гола. Пред Sportal.bg  той приказва за последната победа над Светкавица с негов надвит гол и своите упоритости:
 Дубълът на Спартак (Варна) изненада третия Дубълът на Спартак (Варна) изненада третия
" Победата ни против един от водещите тимове в нашата група Светкавица пристигна изцяло справедливо. Доволен съм от резултата и най-много от представянето. Имахме самодейността и се поздравихме с триумф. Ние сме доста млад и окуражен тим, който не е за подценяване. Играем против всеки тим за победа без значение против кого и къде, това не ни тормози. Може би и това, че сме млади, ни оказва помощ.От загубите се учим, а успехите ни въодушевяват. Моята упоритост е да пораствам след всеки минал мач, да оказвам помощ на тима, като въвеждам голове в професионалния футбол и да давам най-хубавото от себе си с емблемата на Спартак Варна ", приключи вярата на младите " соколи ".

/Пламен Трендафилов/

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР