Един от любимите играчи на истинските футболни ценители от близкото

...
Един от любимите играчи на истинските футболни ценители от близкото
Коментари Харесай

Кривия: Преди в Левски имаше добри футболисти, сега е друго

Един от обичаните играчи на същинските футболни ценители от близкото минало - Александър Александров, показа пред Спортал своите визии за положението на родния футбол сега и проблемите, които го доведоха до настоящето положение. Футболист No1 на България за 1999 година е уверен, че почитателите нямат място в ръководството на футболните клубове.

Според Александров българският футбол е в будна кома от години и огромен проблем се оказва неналичието на последователност сред поколенията и пропуските в работата в школите. Огромни пропуски има и в работата на треньорските фрагменти. Александров отхвърли да дава мнение за това, което сега се случва в пловдивския футбол и най-много в Ботев. Според него преди години Наско Сираков е съумял да се оправи като състезателен шеф в ''Левски'', само че няма визия при сегашната обстановка на ''Герена'' по какъв начин ще се развият нещата.

" Тогава имаше доста положителни футболисти в тима. Като Мъри Стоилов, Топузаков, Гонзо и всички останали, които бяхме. След това, когато Стоилов бе треньор, имаше също положителни футболисти. Сега е друго “, споделя Александров за обстановката при ''сините'' от столицата.

Александров направи съпоставяне с времето, когато той е играл зад граница и какви са били условията към чужденците. Сашо се надява, че в действителност ще има сериозна смяна в ръководството на родния футбол, както появяването на младежи в БФС. Той би приветствал отпред на централата да застанат хора, с които е играл преди време - като Стилиян Петров или Бербатов, стига те да съумеят да се оправят със обстановката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР