Един от лесните начини да добавите свежест в дома си

...
Един от лесните начини да добавите свежест в дома си
Коментари Харесай

Как да освежите интериора на дома си през пролетта

Един от лесните способи да добавите прохлада в дома си е да промените декора.  Смяната на цвета на стените или прибавянето на ярки акценти може да ви помогне да хвърлите нов взор върху пространството и да го извършите по-привлекателно и комфортно за живеене.

За настоящи през този сезон се считат меки нюанси на зелено, нежно розово, жълто, подобаващи са и нюанси на синьо и лилаво. 

Експертът по интериорен дизайн Анастасия Ковалчук ​​също предлага да се обърне внимание на текстила. Актуализирането на текстилни детайли като декоративни възглавници, одеяла, покривки и кърпи ще ви помогне да добавите пролетно въодушевление и прохлада към интериора.

Използването на леки и ефирни материи като коприна, лен и памук, както и композиция от разнообразни текстури и декоративни детайли, ще сътвори уютно и хармонично пространство.

Живите растения също са превъзходен метод за ободряване на интериора, споделя Мария Гатиятулина, декоратор. Те придават на стаята жив зелен акцент и основават уютна атмосфера. Големи растения в подови саксии или непретенциозни цветя на лавици за книги ще бъдат чудесно допълнение към интериора.

Когато нареждате мебелите, би трябвало да обърнете внимание на неутралните нюанси и естествените материали, които ще бъдат настоящи във всеки интериорен жанр и ще останат настоящи за дълго време.

Освен това, пренареждането на вашите мебели и прибавянето на ярки цветове , като цветни възглавници, покривки или пролетни килими, може да ви помогне да придадете на интериора си нов, пресен тип.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР