Един от колоритните участници в четвъртия сезона на Биг Брадър

...
Един от колоритните участници в четвъртия сезона на Биг Брадър
Коментари Харесай

Мистерия! Участник в „Биг Брадър 4” изчезна безследно - в неизвестност е от 8 ноември!

Един от колоритните участници в четвъртия сезона на „ Биг Брадър ” – Даниел Делчев, е потопен вдън земя. Вече повече от месец някогашната риалити звезда е в неизвестост, а приятелите му са в потрес дали пък не му се е случило най-лошото, твърди " Уикенд ".
От началото на ноември 34-годишният мъж нито е приказвал с някой от приятелите си, нито пък им е пращал фотоси по интернет – все неща необикновени за другояче приказливия Дидо.

На 8 ноември той щастливо потегля към летището в София. Лети с прехвърляне през Москва и не пропуща опцията да уведоми познатите си до къде е стигнал, както и да качи снимки от самолета. Часове по-късно идва в Дубай.

Прави си няколко фрагмента на летището, качва ги на страницата си във фейсбук, а след това като че ли се изпарява. Мобилният му телефон не дава никакъв сигнал. Съобщенията, които приятелите му пращат, стоят непрочетени. Така стартират да се нижат дни, в които от брадъра няма нито новина, нито кост.

Няма публична информация, че Даниел Анков Делчев е в болница или арестуван. Неофициално обаче от полицията съумели да притеснят загрижените му другари.

Полицаите споделиха, че ще ни оказват помощ, само че без да желаят ни натъжиха още повече. Молим се за него, нека да се върне. Той е сирак. Като няма родственици, издирването му се затруднява съществено. Търсим го приятелите му. Дори на врачки звъним. Те са безапелационни, че ще ни се обади, само че нито една не се наема да кажа по кое време ще стане това, нито пък да изясни къде тъкмо е Дидо. Впрочем неговият прякор е Шейха. Така му викахме още преди влизането в Брадъра “, описват негови приятели.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР