Един от капитаните на Локомотив (София) Мики Орачев сподели очакванията

...
Един от капитаните на Локомотив (София) Мики Орачев сподели очакванията
Коментари Харесай

Мики Орачев: Готови сме за мача с Левски, чувствам се горд, че ме извикаха в националния

Един от капитаните на Локомотив (София) Мики Орачев показа упованията си за идното дерби с Левски. Двата отбора се изправят един против различен в събота (19.03), а бранителят е младеж на “сините ”. Той не крие, че за него дуелът ще е по-специален, само че призна, че ще бъде експерт на терена. Орачев приказва и за повиквателната си в националния тим, която получи от Ясен Петров.
 Локомотив (София) притегли хърватски полузащитник Локомотив (София) притегли хърватски полузащитник
„ Мисля, че тимът се приготвя добре през тази седмица. Смятам, че сме подготвени, макар че имаме двама осъдени – централни бранители, а и доста контузени. Другите момчета са подготвени и чакат мача с неспокойствие. Надявам се да компенсираме неналичието на двамата бранители, които са доста опитни футболисти. Дано тези, които ги заместят се показват по най-хубавия метод. Юноша съм на Левски. Доста години прекарах там. Всеки мач е по-специален за мен, когато противник е Левски. На терена сме експерти и би трябвало да пазиме цветовете, за които играем.

Чувствам се доста горделив, че ме повикаха в националния тим. Преминах дълъг път, с цел да пристигна тази покана. Ще дам всичко от себе си, ще абсорбирам и ще оказвам помощ с всичко, което мога. Най-важното е да се представим добре ”, съобщи Орачев пред “Дарик ”.

“Винаги има терзания. Марин Петков и Георги Миланов са отлични футболисти, които доста одобрявам. Радвам се на тяхното развиване. Ще виждам да съм пределно съсредоточен против, който и от тях да играя. Надявам се да ги спирам по най-хубавия вероятен метод. Следя изкъсо какво се случва на „ Герена “. Много се веселя, че господин Стоилов подвигна освен клуба, а и момчетата в Левски. Играят доста добър футбол и се любуват на играта си. Надявам се още от следващата година да се борят за шампионската купа.

Мачът с Ботев Враца беше доста основен за нас. Както споделят мач за шест точки. Надявам се след оставащите три мача да излезем с по-добър точков актив преди плейофите. Силно се надявам Локомотив София да резервира статута си “, приключи бранителят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР