Един от изключително популярните български футболисти от близкото минало Мартин

...
Един от изключително популярните български футболисти от близкото минало Мартин
Коментари Харесай

Мартин Петров е подал иск срещу УниКредит Булбанк

Един от извънредно известните български футболисти от близкото минало Мартин Петров е подал иск в съда против " УниКредит Булбанк ". Причината – кражбата на 3,8 млн. лв. от сметките му в банката, съобщи " Дневник ", базирайки се на информация от съда.
Случаят стана прочут в края на предходната седмица. Версията на Петров е, че той е ощетен от персоналния си банкер в " УниКредит Булбанк " Ирина Ч. А. Тя е била уволнена от банката още преди 10 месеца, а източник от " УниКредит Булбанк " съобщи пред Actualno.com, че една от аргументите е тъкмо този случай.
Засега съдът желае корекции от Петров по желае, защото има неясноти – да вземем за пример съответно какви платежни услуги е имал право да употребява и с какви платежни принадлежности.
Относно случая " Мартин Петров ", Actualno.com беседва със чиновници в банковия бранш, които описаха за забавни практики по отношение на услугата " персонален банкер ". Тя се употребява единствено от клиенти, които имат избран размер от активи в съответната банка. Често, обаче, такива богати клиенти не желаят да употребяват обикновени комуникациони публични канали при предоставяне на платежни нареждания – да вземем за пример да отидат персонално в банката, с цел да разпишат обещано платежно или да дадат поръчка по специфичен електронен канал, тъй като, съгласно клиентите, можело да им го хакнат и да ги оберат.
По отношение на Мартин Петров към този момент се популяризират и непотвърдени клюки, че персоналната му банкерка в " УниКредит Булбанк " в действителност му е била фамилна другарка и даже, че му била държанка. Има и непотвърден слух, че някогашният футболен национал е бил уверен от Ирина А. да влага на финансорите пазари, като за задачата ѝ дал пълномощие и електронен автограф.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР