Един от играчите на националния отбор Симеон Славчев очаква пределна

...
Един от играчите на националния отбор Симеон Славчев очаква пределна
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Най-логично е да ни бият, но футболът не е логика

Един от играчите на националния тим Симеон Славчев чака пределна мотивация в тима за мача с Франция, тъй като ще е на "Васил Левски ". Според него, най-логичното нещо е да паднем от "петлите ", само че във футбола не всеки път логиката господства.

"Приятно е настроението преди този мач, съперникът е доста мощен, имаме спомагателна мотивация, че сме у нас. Надявам се стадионът да е цялостен и да зарадваме последователите с добра игра. Групата е ужасно сложна. "

"Най-логичното нещо за мача с Франция е да ни победят. Но във футбола не всеки път логиката тържествува. Нашата рецепта е да се сборим и още веднъж факторът домакинство да ни помогне ", съобщи Славчев и приказва какви могат да са задачите пред отбора до края на квалификациите.

"Ние сме с 12 точки в тези квалификации, в случай че погледнем обратно постоянно приключваме за Световно с подобен актив почти. Искаме в този момент да го увеличим, с цел да имаме самочувствие за идващите пресявки, където са огромните цели. Тази група беше пъклен сложна и ни би трябвало да трупаме самочувствие ", добави Славчев и показа дали има израстване в отбора.

"Този тест ще е много сложен, само че с последните си игри демонстрираме, че сме израснали. Това най-много ще си проличи в идващите квалификации. Откакто сме дружно, към този момент сме по-израснали и се целим нависоко ", приключи Славчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР