Един от големите хитове по кината тази пролет със сигурност

...
Един от големите хитове по кината тази пролет със сигурност
Коментари Харесай

Изтече страховита сцена от новия филм за Батман! Това ли е най-опасният злодей, създаван някога?

Един от огромните шлагери по кината тази пролет сигурно е новият филм за Батман. Той е с дълготрайност от 3 часа, само че е могло да бъде и много по-дълъг, защото преди часове в интернет пространството се появи отпаднала сцена от кино лентата:

Сцената е много крийпи, като на нея виждаме Батман и Жокера, изигран от Бари Когън. В 5-минутното видео виждаме разпита на Батман и Жокера, в който героят на Робърт Патинсън желае повече информация за Гатанката. 

Виж още: Изненада на Оскарите: „ CODA ” получава статуетката за най-хубав филм

Но би трябвало да признаем, че на Бари Когън му отива ролята на Жокера. Нещо повече - в мненията под видеото хората към този момент разясняват, че той ще се оправи с ролята не по-зле от Хийт Леджър и Хоакин Финикс. И сигурно по-добре от Джаред Лето в " Отряд самоубийци " от 2016 г. 

Виж още: ТЕСТ: Ти си същински странник, в случай че познаеш ли столиците на тези страни

Иначе във кино лентата, който към този момент е по кината, виждаме Жокера едвам в края на кино лентата, където дружно с Гатанката се смеят. За изтеклата сцена нагоре стана ясно, че съществува едвам преди няколко седмици и информацията пристигна не от кого да е, а от режисьора, продуцент и сценарист на кино лентата Мат Рийвс. 

Изображение: IGN@YouTube
https://www.instagram.com/thebatman/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР