Един от големите хитове на Blizzard – StarCraft, ще получи

...
Един от големите хитове на Blizzard – StarCraft, ще получи
Коментари Харесай

Blizzard превръща StarCraft в анимация

Един от огромните шлагери на Blizzard – StarCraft, ще получи грандиозна промяна. Компанията разгласи тази седмица, че приготвя пакет с графични модификации за остарялата класика. Той би трябвало да преобрази суровия облик на играта в доста по-семпъл и ослепителен арт жанр. Новият образ е въодушевен от видеата на Carbot Animations в мрежата YouTube. От много време там се пускат от време на време рисуваните пародии-анимации Starcrafts.

Не, това не е мод, основан от почитатели и получил благословията на Blizzard. Това е самата компания, която желае да се увери, че всичко – от мачовете до резюметата на задачите, ще получи нов образ. Изявлението беше подадено още преди няколко седмици извънредно в Корея. Сега след повишената заинтригуваност на другата част от света, Blizzard направи интернационално известие. От Carbot Animations пуснаха видео, разкривайки новия графичен пакет за StarCraft Remastered .
https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2019/06/StarCraft-Gets-An-Official-Cartoon-Makeover.mp4
Като цяло в новия си тип играта наподобява доста по-изчистена и леко несериозна, само че сигурно Blizzard ще отдели спомагателни старания, с цел да я усъвършенства. Carbot акцентира, че с новия си образ StarCraft ще бъде по-подходяща за потребление от деца.

Starcrafts пакетът ще бъде публикуван публично на 10-ти юли. И не, евентуално той няма да бъде съчетаем с безплатното издание на играта, а по-скоро само с Remastered версията. Цената на пакета към момента не е конкретизирана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР