Един от доскорошните любимци на агитката на Локомотив премина във

...
Един от доскорошните любимци на агитката на Локомотив премина във
Коментари Харесай

Екс нацинал на Локо стигна до Вихрен

Един от досегашните любимци на агитката на Локомотив мина във Вихрен. Иван Иванов, който през лятото на 2016 година бе продаден от черно-белите на гръцкия гранд Панатинайкос стигна до третия аматьорски ешелон. Футболист №1 на България за 2013 година очевидно е решил да реанимира кариерата си отбора на Константин Динев. Блондинът от Златица стартира подготовка в Сандански, където ментор е различен някогашен огромен състезател на Локо - Здравко Лазаров.

31-годишният бранител ще се събере с Даниел Златков, с който като младеж е бил съотборник в Македонска популярност. През пролетта Иванов носи екипа на литовския Паланга, а преди този момент беше част от втородивизионния турски Алтай. Последният му български тим беше Берое през сезон 2017/18.
Русия, както е прочут бранителят, е играл е още за ЦСКА, два пъти в Локомотив (Пловдив), Алания, Партизан, Базел, Панатинайкос и Арсенал (Тула).

На вчерашната първа подготовка на Вихрен за това лято участва мощният човек в клуба Георги Бачев, само че отсъстваше финансовият покровител Константин Динев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР