Един от членовете на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов

...
Един от членовете на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов
Коментари Харесай

Божкилов: Изтеглихме най-тежкият съперник, искаме да спечелим Купата пак

Един от членовете на селекционния съвет на Лудогорец Димитър Божкилов разяснява жребия за осминафиналите на Sesame Купа на България, който опълчи " орлите " против Локомотив Пловдив. Преди това обаче бъгарският първенец би трябвало да се оправи с Балкан Ботевград.

" Вчера в действителност бе незабравим момент за нашия тим. Много сме щастливи, уповавам се този мач да не ни е финален огромен. Надявам се да победим и в другите мачове в Лигата на конференциите ", показа той по отношение на успеха на Лудогорец против Фенербахче.

" Изтеглихме най-тежкият противник. Факт е, че ще сме домакини, само че в последния домашен дуел не успяхме да ги победим. Отборът е доста сериозен, в действителност най-трудният чоп считам, че изтеглихме ние, както и те. Първо да се оправим с Балкан, не желаеме да подценяваме никой. Надявам се първо да отстраним тях и по-късно против Локо Пловдив да покажем това, което предишния път не успяхме за шампионата ", добави Божкилов за жребия.

" Тази година задачата е да спечелим Купата отново. Миналата година се справихме добре. Отстранихме Левски, на финала играхме против ЦСКА 1948. Тази година си пожелаваме още веднъж дубъл и да излезем от групата на Лига на конференциите ", добави той.

" Теоретично и на процедура считам, че имаме късмет. Евентуално, идващият мач с Търнава ще  се окаже много значим. Всичко ще се реши в последния мач, който ще се играе в Разград. Смятам, че ще имаме късмет за реванш против Нордселанд ", разяснява Димитър Божкилов за евроучастието на " орлите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР